zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Az idei Sziget himnuszának szerzője és a Nagy-Szín-Pad verseny nyertese egy színpadon, a Budapest Parkban 2014. augusztus 6-án este 19 órától.

 

 

10487313_700n.jpg

 

 

Az idei Sziget himnuszának szerzője és a Nagy-Szín-Pad verseny nyertese egy színpadon! A popélet két teljesen különböző stílusában mozgó csapata fogott össze egy nagy szabadtéri koncert ürügyén: a közös nevező a frissesség, a hasonló energiabomba-előadásmód, az aktualitás, a slágerérzékenység és a népszerűség. Nyár este, rock and roll és pop, Ivan & The Parazol és Mary PopKids a Budapest Park színpadán, mindez egyben, augusztus 6-án! 


- Iszonyatos élményekben van/volt részünk ezen a nyáron, hihetetlen lehetőségek, színpadok, és olyan közönség, amelyről eddig csak álmodtunk. Ezért most úgy döntöttünk, a nyár utolsó hónapjára feldobunk egy magas labdát és a Budapest Park színpadán szeretnénk megmutatni, mit tud most az Ivan & The Parazol - mesél a közvetlen előzményekről Vitáris Iván, a zenekar frontembere. És valóban az elmúlt időszak e két zenekar nevétől hangos: Magyarország legnagyobb fesztiválja egyenesen az Ivan & The Parazol Together című dalát választotta himnuszául, míg a Mary PopKids a legtöbb szavazattal nyerte el a Nagy-Szín-Pad verseny fődíját.

 

 

 

1ivan 700_n.jpg

 

Ivan & The Parazol

 

 

 

 

Mindkét csapat négy éve alakult, Ivánék a hőskorszak, a hatvanas-hetvenes évek rockzenéjéből építették fel mára jellegzetes „rockandroll-világukat”, míg a Mary PopKids-srácok sajátos jövőzenében utaznak, ahol az elektronika mellett bőven megfér a soul és a funk. A befutás egyik alapismérve, hogy megszületett az a dal, amely az előadó védjegye: az öttagú Ivan & The Parazol már több slágerrel is bizonyított és az idei Mode Bizarre album kiváló fogadtatása csak megerősíthet mindenkit, hogy a Take My Hand nem teszi őket one-hit-wonderré, és szerencsére így van ez Kamáékkal is, akik az elképesztő sikert aratott - és a Punanny Massiffal közös - Mosoly című dal után is csak díjesőben menetelnek előre, egyre több rádióban, egyre nagyobb YouTube-nézettséggel, a The Blue Inside című új albummal, egyre nagyobb helyszíneken, egyre több sikítozó, táncoló rajongó előtt.

 

 

mary_700.jpg

 

Mary PopKids

 

 

 

- Amikor elkezdtük tervezni a koncertet, már tudtuk, hogy komolyabb kell legyen, mint eddig bármi, mert annyi lehetőséget és bizalmat kaptunk mind a közönségtől mind a szakmától, hogy egy hatalmas bulival kell ezt megszolgálnunk. Látva a nagy produkciókat, úgy érezzük a parkos buli mérföldkő lesz - teszi hozzá Iván, a dupla koncert szóvivője, majd hozzáteszi: - Fontos megemlíteni, hogy az Ivan & The Parazol igazán különleges vendéget is köszönthet ezen a jeles eseményen. Régóta játszunk már egy LGT-dalt, a Mindig magasabbra című nótát, amelyre mindig hatalmasat bulizik a közönség. Most úgy gondoltuk, Karácsony Jánossal, az LGT gitárosával kiegészülve e dalban tényleg magasabbra juthat a rockandroll.

Jegyek már kaphatók a helyszínen, a jegyirodákban és online, melyre a jegyár
07.23. 23:59-ig: 499 Ft
08.05.08:00-ig: 999 Ft
Helyszíni jegy: 1.499 Ft

Online jegyértékesítés: http://budapestpark.hu/jegyvasarlas

 

Jegyirodai értékesítés:

 

Budapest Park jegypénztár: 1095 Budapest, Soroksári út 60.
Nyitva tartás: hétfő-szombat: 13.00-20.00 (rendezvénynapokon a Park zárásáig) Minden elővételes vásárláshoz (a készlet erejéig) egy bodzás Strongbow jár ajándékba!

http://www.ticketportal.hu/selling_places.aspx#-1Időpont: 2014. augusztus 6. 19.00
Helyszín: Budapest Park (1095, Soroksári út 60.)
Fellépők: Ivan & The Parazol (vendég: Karácsony János), Mary Popkids
Facebook-esemény

 

http://www.ivanandtheparazol.com