zenesz_logo.pngfejlec_graf_zenesz.svg
Elég kemény este szerveződött a Bakelitbe, a kemény zenék rajongóinak. Avatar, Ozirisz, Krízis, BugZ, Kerecsen. Aki tudja, miről van szó, annak úgysem kell több infó, aki nem tudja, lehet, hogy a világ legjobb koncertajánlója alapján sem menne el…

1504398_700.jpg

 

 

Akár baráti összejövetelnek is felfogható a május 16-án a budapesti Bakelit Centerbe megrendezendő Hard Metal Feeling Fest. A csapatok a műfaj elkötelezettjei, és talán azt is mondhatjuk, hogy sosem adják fel.

 

 

A budapesti Anxius együttesnek nemrég jelent meg a Hammerworld magazin mellékleteként 3. albumuk, Szolgasors címmel. A felvidéki Kerecsen fiúk ezen a bulin ünneplik Magyarhonban 10 éves jubileumi évüket. A Bugz trió rég játszott már a fővárosban családi, és technikai okok miatt, így belehúznak.

 

 

 

anxious.jpg

 

Anxius 

 

 

A jászberényi-nagykátai Krízis legénysége új gitárost avat ezen a napon Zsíros István személyében – és ami szép teljesítmény a banda részéről – 25 éve tolják szívből a rockot.

 

A kiskunhalasi Ozirisz együttes nemkülönben, hiszen bár ha kihagyásokkal is, de nem adják fel, amit a legutóbbi "Calm and Silence" albumuk 2013-as Hungary Metal Awards „Év albuma” kategória jelölése ékesen igazolja.

 

A budapesti Avatar gárdája itt fejezi be tavaszi körét, amúgy turnézáróként fogadták el nagy lelkesedéssel a felkérést.

 

 

1029891avatar_n700.jpg


Avatar

 

 

 

Remélhetőleg minden egyben van egy valóban feelinges estéhez. Csütörtök estig kedvezményesen megvásárolhatod belépődet.

 

 

 

kerecsen_n.jpg

 

 Kerecsen

 

 

Helyszín: Bakelit Multi Art Center, Budapest Soroksári út 164.
Kezdés: 19 óra, jegyár: elővételben 900 Ft, a helyszínen 1 900 Ft.
A jegy árából 500 Ft lefogyasztható.

 

 

STA_1016-1_Feeling fest_Bakelit_450.jpg