zenesz_logo.pngfejlec_graf_zenesz.svg
2014-ben ismét megrendezésre kerül a Music Hungary konferencia a magyar zeneipar, a klasszikus zene és a könnyűzene iparágainak együttes szakmai találkozója.

 

musichungary_fejlec.jpg

 

Tavaly májusban sikerrel indult az első Music Hungary konferencia a magyar zeneipar, a klasszikus zene és a könnyűzene iparágainak együttes szakmai találkozója. A Sziget Szervezőiroda és a ProArt - Szövetség a Szerzői Jogokért együttműködésében idén is megrendezésre kerül Egerben a MUSIC HUNGARY Zeneipari konferencia.

 

Ezúttal is Eger és a Bolyki pincészet exkluzív környezete ad otthont a Music Hungary 2014 konferenciának. Íme, egy kisfilm arról, hogy miért különleges a környezet, amelyben a magyar zeneipar kérdéseit boncolgatjuk.

 

 

 

 

 

Még mindig lehet jelentkezni! A részletes programról és az előadókról http://sziget.hu/musichungary oldalon olvashatsz bővebben.

 

A konferencia időpontja:

2014. MÁJUS 15. – MÁJUS 16. (CSÜTÖRTÖK-PÉNTEK)

 

Helyszíne:

BOLYKI PINCÉSZET, EGER, LOSONCZY-VÖLGY

 

 

A rendezvény RÉSZVÉTELI DÍJA 5 EZER FT (látogatói jegy), valamint térítés ellenében lehetőség van szállás, és étkezés igénybevételére is. Ennek részleteiről a regisztrációs felületen tájékozódhatsz.

 

 

28376_700_n.jpg


A 2013-as konferencián

 

Amennyiben rendezvényünk felkeltette érdeklődésed, kérjük, MÁJUS 12-ig regisztrálj ITT az internetes oldalunkon. Kérjük, jelezd azt is, hogy melyik részvételi díjat kívánod igénybe venni. A SZÁLLÁSSAL ÉS ÉTKEZÉSSEL KAPCSOLATOS IGÉNYEKET LEGKÉSŐBB HÉTFŐI UTALÁSSAL TUDJUK BIZTOSÍTANI, de látogatói jegy vásárlására továbbra is lesz lehetőség az interneten és a helyszínen is, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 06 20 533 6332 telefonszámon.

 

Az esemény Facebook oldala: Music Hungary