zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
A ’round nine funk 'n' jazz 'n' pop koncertje május 8-án a Budapest Music Centerben.

 

Round Nine-image2_700.jpg

 

Az önmagát pop, funk és jazz peremvidékén meghatározó, 2007 óta koncertező ‘round nine zenekarhoz 2011 őszén csatlakozott a televíziós tehetségkutatók jól ismert énektanárnője, Molnár Márta (Sugar & Spice, New Season, Symbien, The Voice, X-Factor). Hangja, énekstílusa és személyisége populárisabb irányba vezette a zenekart, amely 2013 nyarára egy négy saját számot tartalmazó, Not the Same című kislemez elkészítésével ünnepelte új hangjának megtalálását. A lemezen három angol és egy magyar nyelvű dal hallható.
Meghallgatható itt: https://soundcloud.com/roundnine

 

 

1926869_10152050897853004_650_n_crop.jpg


Molnár Márta

 

 

A „Not the Same” digitális terjesztést kapott, így a nagyobb hazai és külföldi online zeneüzletekben is megvásárolható.

 

A ’round nine dalait több rádió is műsorára tűzte, ennek sikerén felbuzdulva a csapat készül következő kiadványára, amin már csak magyar nyelvű dalok lesznek hallhatóak.

 

A formáció többször bizonyította már, hogy klub-koncertektől a nagyobb rendezvényekig sikerrel mozgatja meg hallgatóságát, igényes slágereivel táncra ösztökélve közönségét. Legközelebbi nagykoncertjük a Budapest Music Centerben lesz május 8-án, a koncertet a Jazzy Rádió rögzíteni fogja.

 

 

 

Round Nine-image_700.jpg

 

A zenekar tagjai:

 

Molnár Márta – ének, Szőke Péter – basszusgitár, Kárpáti Zoltán – ütőhangszerek, Leposa Balázs – tenor szaxofon, Pallagi Ákos – billentyű, Szalkay Dávid – trombita, Kirschner László –dob, Fenyves Márk – gitár

 

Jegyek 1500 forintos áron kaphatók a helyszínen, az InterTicket országos JEGYPONT hálózatában, valamint a jegy.hu oldalon.

 

http://roundnine.hu

https://soundcloud.com/roundnine

https://www.facebook.com/roundnine