zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Fekete Jenő 2014. április 26-án, szombaton a Muddy Shoes formációval és fantasztikus vendégművészekkel ünnepli 50. születésnapját az Almárium Gasztro-Art Bisztróban.

 

 10155944_700_n.jpg

 

 

 

Fekete Jenő a 80-as évektől kezdve népszerűsíti az amerikai népzene gyökereit, ősi hagyományait rejtő blues zenét. Fekete Jenőre igaz lehet a mondás, hogy a blues nem csak zenei stílus, hanem életforma. Számtalan formációban játszotta már a bluest, az első ismertebb zenekara a Palermo Boogie Gang volt, majd 1997-ben jött a Muddy Shoes, amellyel először a The Real Shuffling Hungarians című albumot adták ki, ezt évekkel később a Cool című blues lemez követte. Fekete Jenőt a szakma a legautentikusabb blues zenésznek tartja, aki amellett, hogy zseniális blues gitáros, kiválóan énekel. Nyitott más stílusokra is, nagy kedvence George Harrison, akinek a dalait a maga sajátos módján dolgozta fel. Egy zenész kolléga így fogalmazta meg Fekete Jenő titkát: ha kezébe vesz egy akusztikus gitárt és csak pár hangot játszik rajta, majd énekelni kezd, Amerikában érzem magam…

 

 

 

 

 

 

Az itthon és külföldön egyaránt elismert énekes-gitáros 2014. április 24-én tölti be 50. életévét. Ebből az alkalomból a kilencvenes évek közepén alakult Muddy Shoes nevű formációjával lép fel 2014. április 26-án, szombaton 20.00 órától a VIII. kerület Horánszky utca 5. szám alatt található Almárium Bisztróban számos kiváló vendégművésszel együtt.

 

 

 fekete_jeno_03_575jpg.jpg

 

 

 

Az exkluzív születésnapi koncertet az alkalom, a lüktető blues és számos meglepetésvendég teszi felejthetetlenné; zenei csemegék sora hangzik el, kivételes képességű hazai zenészek interpretációjában.

 

Fellépnek többek között: Nagy Szabolcs, Mezőfi István, Pengő Csaba, Ripoff Raskolnikov, Ferenczi György, Szabó Tamás, Molnár Gábor "Medve Úr", Mohai Tamás, Bacsa Gyula és számos meglepetés-vendég.

 

 

 

 

 

 

Facebookon az esemény itt található: Fekete Jenő születésnapi koncert

 

Jegyek korlátozott számban kaphatók elővételben a helyszínen 1.500., a rendezvény napján 2.000 Ft-os áron 2014. április 7-től.

 

Helyszín: Almárium Gasztro-Art Bisztró, 1085 Budapest Horánszky utca 5.

Időpont: 2014. április 26. (szombat) 20.00 óra

Info: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. - 06 30 287 6107