zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Hat hónap múlva indul a Warwick basszus tábora, a Warwick BassCamp 2014.

 

542240_700.jpg


Warwick BassCamp 2013

 

 

A Warwick és a Gitarre&Bass közös szervezésében idén harmadszor kerül megrendezésre a Warwick BassCamp. A 80 rendelkezésre álló férőhely a meghirdetés után hetek alatt elfogyott, Japántól Ausztráliáig, a világ minden részéről érkeznek majd a basszusgitár szerelmesei, hogy részesei legyenek az egyedülálló eseménynek.

 

 

 

bass camp1.jpg

 

 John B. Williams és Kevin Brandino

 

 

A BassCamp egyhetes kalandot ígér, tele műhelymunkával, jammeléssel, és személyes találkozásokkal a világ legismertebb basszusjátékosaival. Lee Sklar, John B. Williams, Andy Irvine, Stuart Hamm, Lars Lehmann, Jonas Hellborg, Regi Wooten, Steve Bailey, Helmut Hattler, Wolfgang Schmid, Alphonso Johnson, Adam Nitti, Garry Willis, Armand Sabal-Lecco, Kevin Brandino, David Ellefson és Chester Thompson fogja tanítani a basszusjáték rejtelmeit és trükkjeit, és együtt zenélnek a basszus tábor résztvevőivel.

 

 

 

bass camp2.jpg

 

 Regi Wooten és Steve Bailey

 

 

Az esemény 2014. szeptember 1-től szeptember 6-ig tart a németországi Markneukirchenben, a Framus & Warwick központjában. Újságírók részére – korlátozott mennyiségben – helyek még foglalhatók.

 

A BassCamp hivatalos weboldala: http://basscamp.gitarrebass.de/index_e.html