zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
A Wastaps koncerttel és sztárvendégekkel ünnepli frontembere, az énekes-szaxofonos Charly Nice születésnapját.

 

 

muzikum fekvo_700.jpg

 

 

A 2011-ben újra összeállt funk-rock banda tavaly az Old Man’s Pubban ünnepelte énekes-szaxofonosa, Charly Nice születésnapját egy nagysikerű koncerttel, melyen külföldi és hazai vendégzenészek is felléptek. A születésnapi koncert idén sem marad el, ezúttal a helyszín egy új koncerthely, a Muzikum Klub, amely a Kossuth Klub épületében található, a Múzeum utca 7. szám alatt.

 

A műsor részben a Wastaps Bolond világ és Körforgás című lemezeinek anyagából, részben a bandától már megszokott módon, funky és soul klasszikusok invenciózus feldolgozásából áll, de elhangzik nóta a zenekar készülő új lemezéről is.

 

Ez az este azonban nem csak a funky és soul zenéről szól, erről gondoskodnak a sztárvendégek: Sipos Péter (Irigy Hónaljmirigy, TRIÁSZ) Zeffer András, (Mobilmánia, Rock Band) és a fantasztikus blues szájharmonikás, Horváth Misi. Vagyis a fekete zene mellett elhangzanak kemény rock nóták, blues kompozíciók, és létezik, hogy Sipos Péter énekli a Wastaps egyik lírai dalát a „Nem vigyázol rám”-ot?

 

Ha kíváncsi vagy rá, gyere el pénteken este a Muzikumba. A Wastaps és vendégei 22 órakor lépnek színpadra, 20 órától a 20 éves fennállását ünneplő Felkai Jam koncertezik. Jó buli lesz!

 

A Wastaps weboldala: Wastaps 

A Wastaps Facebook oldala: Wastaps 

A Muzikum weboldala: Muzikum