zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Szinte lehetetlen a most nyíló Frankfurti Zenei Vásár minden kiállítójáról szót ejteni, de kedvcsinálónak álljon itt az alábbi néhány hír.

 

keyvisual.968!.700.jpg

 

 

Holnap kezdődik a zeneipar legnagyobb európai seregszemléje, a Frankfurti Zenei Vásár. Folyamatosan tudósítani fogunk a helyszínről, de addig is pár hír, kedvcsinálónak.

 

 

 

 

 

 

A basszus erősítő és effekt specialista a svéd EBS elkészített egy videó klipet, amely betekintést enged a cég által Frankfurtban bemutatandó termékek sorába, de nem csak az erősítőket, effekteket láthatjuk, hanem a vendégművészeket is, akik majd megjelennek az EBS standján, színpadán.

 

 

 

 

 

LD Systems DAVE18G3_Image_700.jpg

 

 

LD System DAVE 18 G3 

 

Az LD Systems új 2.1-es aktív rendszerrel bővíti DAVE G3 sorozatát, ez pedig a 2400 wattos DAVE 18 G3 rendszer. A rendszer lényege a 18”-os basszus reflex mélynyomó, amely a mélyhangszórón kívül a két szatellit ládát meghajtó erősítőnek is helyet ad. A két hangfalban egy-egy 10”-os hangszórót és egy-egy 1”-os magassugárzót találunk.

 

További jellemzők: D osztályú erősítő, amely csúcsban 2400 wattal hajtja a rendszert, maximális hangnyomás 135 dB, frekvencia átvitel 32 Hz-20 kHz-ig. A digitális jelfeldolgozás, a két beépített limiter, a rövidzárvédelem mind a biztonságos működést szolgálják.

 

A rendszer javasolt kiskereskedelmi ára € 1,499.-

 

 

 

000-18_x_1_700.jpg

 

Martin 000-18 

 

 

 

A prémium kategóriás akusztikus gitárjairól ismert Martin cég négy új modellt mutat be a frankfurti vásáron.

 

Ebből két hangszert – 000-18 és OM-28 - a retró hullám inspirált, hangsúlyozottan klasszikus formájukkal és tulajdonságaikkal a Martin második világháború előtti korszakát idézik.

 

aura2_cr.jpg

 

A két cutaway fazonú modell – DC-Aura GT és GPC-Aura GT – már inkább a mának szól, mindkettőt  Fishman F1 Aura Plus elektronikával szerelték fel.

 

A Frankfurti Zenei Vásár hivatalos weboldala: Frankfurt Musikmesse