zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
A New Musical Express összeállította az utóbbi évtizedek legízléstelenebb, vagy inkább legviccesebb karácsonyi lemezborítóinak húszas listáját. Ebből választottuk ki a nekünk leginkább tetsző 7 példányt.

 

Semmiképpen sem pályázunk a valamikori legendás Ludas Matyi vicclap babérjaira, de lévén Szilveszter napja, úgy gondoltuk, belefér egy rendhagyó összeállítás. A New Musical Express bemutatta az utóbbi évtizedek legízléstelenebb, vagy fogalmazzunk finoman, legviccesebb karácsonyi lemezborítóinak húszas listáját.

Úgy éreztük, ezt az értéket közkinccsé kell tennünk, és mikor, ha nem most? Lássuk a nekünk legjobban tetsző 7 borítót!

 

Jó szórakozást és Boldog Új Évet kívánunk minden kedves olvasónknak!

 

 

2013XMASALBUMSGALLERY12_131213.jpg

 

 

Lenny Dee pontosan úgy néz ki, mint egy bankrabló a 70-es évekből, amint éppen mikulásnak álcázva magát bujkál a rendőrség elől, és nem mellékesen még néhány ebet is túszul ejtett.

 

 

 

 

2013XMASALBUMSGALLERY18_131213.jpg

 

Vajon ki szeretné, ha az Elvis imitátor lecsusszanna a kéményén?

 

 

 

 

 

 

2013XMASALBUMSGALLERY8_131213.jpg

 

Talán a legesélyesebb jelölt minden idők legbetegesebb karácsonyi borítójának előkelő címére: nadrág nélküli mikulás Pornó Csodaországban egy zsák színes, meg sem merjük nevezni mivel. A borító láttán feltehetően megnövekedett a környékbeli pszichiáterek forgalma.

 

 

 

 

2013XMASALBUMSGALLERY2_131213.jpg

 

Karácsonyi lemez gyerekeknek? Igen, ha azt szeretnénk, hogy gyermekünk álmatlanul hánykolódjon heteken át, és ha végre elalszik, gyilkos kinézetű démonikus gnómokkal álmodjon, kihagyhatatlan ajánlat.

 

 

 

2013XMASALBUMSGALLERY11_131213.jpg

 

Az már önmagában nem sok jót sejtet, ha egy lemezborító úgy néz ki, mintha MS Painttel dobták volna össze, de ahogy a művész képét a kompozícióba aplikálták, az fejlett stílusérzékről árulkodik.

 

 

 

 

2013XMASALBUMSGALLERY14_131213.jpg

 

Van egy kis hentes reklám beütése Thore Skogman karácsonyi vacsorájának, és vajon azt a fenyőfaszerű tárgyat a háttérben mi lelte?

 

 

 

 

 

2013XMASALBUMSGALLERY19_131213.jpg

 

 

Cee-Lo Green gyönyörű fehér szőrmekabátban pózol a 'Magic Moment' borítóján, amint éppen a kozmoszon vágtat keresztül fehér lovak vontatta Rolls-Royce-án, a kormánynál egy rénszarvassal. Kell ennél több?

 

 

 

Forrás: New Musical Express