zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
Megjelent a Quimby Kaktuszliget című lemeze, és a zenekar ott lesz a téli Indoor fesztiválon is.

 

1788_700.jpg

 

 

A lemez első kiemelt dalaként a Kivándorló bluest ismerhette meg a közönség. A Kaktuszligeten hallható 11 vadonatúj szerzemény lüktető zeneisége, valamint különleges, szóképekkel operáló, gondolatébresztő szövegvilága garantáltan a rajongók kedvencévé teszi majd az új albumot.

 

 

kaktuszligetqpage.jpg

 

 

 

 

A kiadvány a CD mellett egy extra DVD-t is tartalmaz, mely a nagy sikerű, Quimby - Csodaországban címet viselő forgatagot, azaz a 2013-as Sziget fellépést tartalmazza.

 

A két évtizedes múltra visszatekintő Quimby hazánk egyik legnépszerűbb zenekara, a fesztiválok állandó nagyszínpados fellépője, olyan formáció, melynek lemezeire, zenéire és – ami legalább ennyire fontos – szövegeire nem lehet nem odafigyelni. A Quimby pályafutása alatt nyolc sorlemezt készített, melyek közül kettő, az Ékszerelmére és a Kilégzés az év albuma díját nyerte el. Az együttes –  mely szívesen kalandozik a zene és más művészeti ágak határterületein – zenéje több hazai filmben is hallható, s a zenekar nevéhez köthető két színházi előadás a Vidám Színpadon – az Ahogy teszik című darab és az ugyanott évekig műsoron lévő Vízkereszt, vagy amit akartok című előadás zenéje – utóbbiban a zenekar a színpadon, az előadás részeként, élőben adja elő a dalokat.

 

 

5555_nagy700.jpg

 

Fotók: Barta Imre 

 

A Quimby fellép az Indoor téli fesztiválon is, mely december 28-tól 30-ig tart, és a Hungexpo területén kerül megrendezésre. A Quimby koncertre december 28-án este fél 9-kor kerül sor a fesztivál nagyszínpadán.

 

Belépők:

 

Napijegy december 27-ig: 5 990.-
A helyszínen: 6 990.-
3 napos bérlet december 27-ig: 11 990.-
A helyszínen: 13 990.-

 

Bővebb információ a fesztiválról: Indoor

A zenekar weboldala: Quimby