zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Egy kicsit megkésett lemezbemutató, a KFT 1983-as lemezének bemutatója december 18-án az A38 hajón.

 

KFT ArĂŠna_700.jpg

 

 

Vigyázat! Az évszám nem egy új KFT lemez címe. Új anyagot utoljára öt évvel ezelőtt adott ki az együttes – a dupla platinalemezzé váló „A bábu visszavág” című albumot. A mostani eseményben azonban van egy kis káeftés csavar.

 

Ahogy a koncert címéből sejthető, az Üzenet a liftből/Fodrász 1983-as dupla című – a lemez mindkét oldala önálló összefoglaló nevet kapott – albumát mutatja be 2013-ban újra a zenekar. Állatkert, Valami mocorog, Milyen kegyetlen a szerelem (Doszvidányija), A pénztárcámat stb. Megvannak?

 

Az akkori kiadó, azaz a „Lemezgyár” akkori stratégiájának következtében a lemez azonban alig kapott nyilvánosságot, szinte csak a mindenre odafigyelő rajongói tábor értesült róla.

 

December 18-án az A38 hajón Laár András, Bornai Tibor, Márton András és II. Lengyelfi Miklós tehát hiányt pótol, egyetlen alkalommal újra, teljes egészében eljátssza a harminc évvel ezelőtt megjelent albumát.

 

Ez a zenekar egyetlen budapesti koncertje az év hátralévő részében. Egy műfajteremtő zenekar, amelynek sajátos humorát, kritikus szövegeit és szórakoztató zenéjét nem kell bemutatni.

 

 

 

 

 

 

Jegyinformáció:  www.a38.hu

A KFT weboldala: http://www.kft.hu/