zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
A Blackstar Potential segítségével olyan gitárosoktól tanulhatsz ingyen, mint Jamie Humphries és Gus G.

 

 

 

 

 

 

 

A Blackstar Potential ingyenes online gitárleckéket biztosít, ha Blackstar ID szériába tartozó erősítőd van. Be kell jelentkezni a www.blackstarpotential.com oldalon úgy, hogy beírod az erősítőd gyári sorozatszámát (serial number), illetve meg kell adni egy jelszót. Ezek után hozzáférést kapsz az exkluzív gitárleckékhez olyan kiváló és rutinos gitárosoktól és művésztanároktól, mint pl. Jamie Humphries és Gus G. Az anyagot havonta frissítik, így segítve a tanulók fokozatos fejlődését a gitártanulásban. Minden alkalommal egy exkluzív haladó leckékét is tartalmaz az online anyag.

 

 

 

april_2012 071_450.jpg

 

Jamie Humphries 

 

 

 

 

A kínálat leckéi

 

Első lecke kezdőknek – tanár Jamie Humphries

Blues leckék az ID:15TVP használatával. Alapvető erősítő beállítások, hangszín beállítás, majd blues lecke kezdőknek, pengetési technikák, alap akkordok, alap riffek, a szólózás alapjai. Backing track (felvett kísérő sáv) van a leckéhez.

 

Második lecke kezdőknek – tanár Jamie Humphries

Brit pop/indie gitározás, hangszínek használata az ID:30TVP segítségével. Alap akkordok, ritmus/kísérő gitár gyakorlatok és technikák, akkord fordítások. A lecke backing tracket is tartalmaz.

 

Második lecke kezdő/középszint – tanár Jamie Humphries

Pentaton skálára épülő rock szólók, hangszín beállítás az ID:30TVP-vel. Skálák, skálázási technikák, szekvenciák, alap hajlítások. A lecke backing tracket is tartalmaz.

 

 

 

 

 

Gus G 2013 400.jpg

 

 

Gus G

 

 

 

Bonus lecke haladóknak – tanár Gus G

Haladó lecke a Firewind album címadó dala, a Few Against Many alapján, az ID:100TVP használatával.

 

 

Blackstar ID sorozat

 

potential-728x90.gif

 

Az európai forgalmazó oldala: http://www.sound-service.eu/