zenesz_logo.pngfejlec_graf_zenesz.svg
A nagy múltra visszatekintő Budavári Művelődési Ház sokszínű, érdekes, színvonalas és tartalmas programmal várja az érdeklődőket!

 

Budavári Művelődési Ház - Budavári Művelődési Ház - Opera_2013-09-27_17-43-34_resize.jpg

 

 

Az intézmény a minőséget és megfizethetőséget tűzve ki célul bizonyítja, hogy a kultúra mindenki számára elérhető: programjai között minden korosztályú és érdeklődésű ember megtalálja a neki leginkább tetszőt. A tehetséggondozást is magára vállaló művelődési ház az óvodásoknak, kisiskolásoknak szórakoztató színházi programokat, Babamuzsikát, néptánc oktatást, nagyobbakban musical foglalkozásokat és színjátszó műhelyt kínál.

 

 

1c6c81_700.jpg

 

Október 12-én 19 órától a Blues Caféban Török Ádám és a MINI Trió lép fel, vendég a Patriots Rock Band.

 

Különleges zenei csemegének ígérkezik az október 18-án 19 órakor tartandó Szájharmonika Klub, amelynek keretében Pribojszki Mátyás – az egyik legismertebb kortárs magyar szájharmonikás – és zenekara, a Pribojszki Mátyás Band frissen megjelent negyedik nagylemezét, a "Treat"-et mutatja be, amely többségében saját, egyedi hangulatú és rendkívül változatos angol nyelvű számot tartalmaz.

 

 

51a38_700.jpg

 

Október 14-17-ig a rajz iránt érdeklődők egy ingyenes nyílt hét keretében Budapest legrégebbi és legolcsóbb rajzműhelyének, a Ferenczy István Vizuális Műhelynek a kulisszái mögé tekinthetnek be.

 

Részletes programkínálatunkról további tájékoztatást megújult, folyamatosan frissülő honlapunkon, a www.bem6.hu címen kaphat!