zenesz_logo.pngfejlec_graf_zenesz.svg
Megjelent az ABSOLVED zenekar új, öt számot tartalmazó kislemeze 'It Shall Be Forgiven' címmel.

 

(1) Absolved.jpg

 

 

Megjelent a 2012-ben alakult budapesti ABSOLVED zenekar új kislemeze 'It Shall Be Forgiven' címmel. Az öt dalt tartalmazó hanganyagot a No Silence Studio segítségével valósították meg a srácok.

 

Az Absolved zenéje a metalcore és a deathcore peremeit súrolja, hangzásvilágában, felépítésében jelentős helyet kapnak a dallamos gitártémák és a fejet bólintó mélység.

 

Az Absolved célja – számos magyar tehetséges underground zenekarhoz hasonlóan – hogy megmutassa azt, csatlakoztak a sokak számára még nem ismert "Maghoz" és addig törnek előre, amíg marad egy utolsó lélegzet is! Szeretnék, ha jobban elismernék ezt a műfajt Magyarországon és szélesebb teret adnának neki, hiszen van rá kereslet és a kiszolgáló szféra felhozatala is minőségi, sokszor külföldet is megszégyenítő. A kislemez anyaga is egy "csak szívből csináld" burokban formálódott olyanná, ahol mindenkiből beépült egy darab a szerzeményekbe.

 

 

155749_448402525233798_119755989_n_resize.jpg

 

Az Absolved hamarosan koncertsorozatra indul, ahol a kislemez anyagán kívül más meglepetés számokkal is várják azokat, akik kedvelik ezt a műfajt, de addig is látogassatok el az oldalukra, ahol számaik meghallgathatóak és le is tölthetőek.

 

Az Absolved:

 

Ének - Atkári Gyula

Basszus - Baricsa Gergő

Gitár - Sándor Mátyás

Gitár - Herceg Sándor

Dobok - Jesenszky Milán

 

 

all promo_resize.jpg

 

Hanganyag: http://www.youtube.com/watch?v=yMtXexZXJds

Web: https://www.facebook.com/absolvedmusic