zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
A népszerű fiatal brit énekesnő, Ellie Goulding is a DPA d:facto™ énekmikrofonja mellett szavazott, amikor technikusai kérésére egy londoni koncerten kipróbálta.

Ellie+Goulding+Show+Chime+Change+Sound+Change+wUfLDmnog6hl.jpg

 

A többszörös díjnyertes brit énekes és dalszerző, Ellie Goulding is DPA d:facto™ énekmikrofonra váltott miután először kipróbálta a júniusi Chime for Change koncerten Londonban. Az énekesnő pillanatnyilag az Egyesült Államokban turnézik, második, Halcyon című albumát promótálja. Ezen a turnén már a DPA d:facto™ énekmikrofon kábelnélküli verzióját használja.

 

 

Ellie Goulding

 

A 26 éves egyre népszerűbb brit dalszerző, gitáros, énekes eddig két albumot és számos single-t, valamint EP-t adott ki. Első albuma, a Lights 2010-ben jelent meg, ezt követte 2012 végén a Halcyon. 2010-ben a Brit Awards-on elnyerte a kritikusok díját. A most júliusban megjelent Burn c. single lemezének hivatalos videóját nem egész két hét alatt közel 7,5 millióan nézték meg. A nyári amerikai turné után ősszel, egy brit turné következik. Zenéjét röviden talán folk által ihletett elektronikus popnak lehetne nevezni, bár a folk elemek egyre kevésbé fedezhetőek fel új dalaiban.

 

elliegoulding4_600.jpg

 

 

A linkre kattintva megnézheted a Billboard videóját, melyet az amerikai turnébuszon készítettek az énekesnővel és stábjával. A videóban egy dal is elhangzik akusztikusan.

 


DPA

 

A DPA Microphones (Danish Professional Audio) piacvezető dán cég, amely felsőkategóriás, kondenzátor mikrofonok területén kínál megoldásokat professzionális felhasználási területekre. A DPA elsődleges célkitűzése – függetlenül attól, hogy színpad, stúdió, színház, vagy rádió a felhasználási környezet – hogy a lehető legjobb minőségű mikrofonokat kínálja az adott feladat megoldásához. A DPA mikrofonjai tervezésénél és gyártásánál nem törekszik kompromisszumra és ennek eredményeként termékei világszerte elismertek és híresek kivételes hangtisztaságukról, páratlan technikai megoldásaikról, megbízhatóságukról, de legfőképpen természetes, színezetlen, torzításmentes hangjukról.

 

 

FA4018VDPAB_600.png

 

 

 

A DPA d:facto™ énekmikrofonról egy korábbi cikkünkben már részletesebben is beszámoltunk.

 

További részletek: www.dpamicrophones.com