zenesz_logo.png



Az Einstand az elmúlt időszakot az első nagylemez elkészítésével töltötte, és még pont sikerült is beesnie vele az évzáróra az utolsó pillanatban.

Az album a Köszönöm jól címet kapta. Helyet kapott rajta egy-két már korábbról ismerős dal is – Srenk, Mörfi, valamint a lemez előfutáraként nemrégiben bemutatott Szerelmes dal – az új dalok mellett. A felvételek javarészt ismét a Jappan & Barnsz (Takács Zoltán Jappán és Horváth Barnabás Botond) producer páros közreműködésével készültek, ám újdonságként két dal már a zenekar basszusgitárosa, Marci producerkedésének végeredménye.

 

„A korábbi dalainkon előszeretettel kotlottunk hosszú időket, így számunkra különösen szokatlan (de annál jobb lecke) volt a határidőhöz kötött dalírás. A munkálatok elég változatos ütemben zajlottak, voltak dalok, amik csak úgy írták magukat, de voltak, amikhez harapófogóval kellett kihúzni magunkból a szavakat és hangokat. Egy idő után minden szótag és nagyszekund megtalálta a helyét, és sikerült azt kihozni első nagylemezünkből, amit szerettünk volna.”

A jövő évet a zenekar egy lemezbemutató koncerttel indítja január 13-án a budapesti Robot színpadán. A koncertre a belépés díjtalan lesz. Az album fizikai példánya megvásárolható lesz a helyszínen.

A bandát az alábbi oldalakon találhatjátok meg:

http://www.einstand.band/
https://www.facebook.com/einstandzenekar/
https://www.youtube.com/einstandzenekar
https://www.instagram.com/einstandzenekar/
https://play.spotify.com/artist/7u21y4tfyE0WbELK93wXzt
https://itunes.apple.com/us/artist/einstand/id1169441583
http://www.deezer.com/artist/11279388