zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
A fesztivál, ami nem csak a bluesnak, hanem a rocknak, a jazznek, a jazz-rocknak, és nem utolsósorban, a gasztronómiának is helyt ad.

 

Főmenü - NEMZETKÖZI GASTROBLUES FESZTIVÁL_600.jpg

 

 

A tavalyi jubileumi év után, amikor a Fesztivál 20 éves jubileuma mellett a Gastroblues Klub elindulásának 25. évfordulóját, és a Borbarát találkozó 15 éves fennállását ünnepelték Pakson, idén is megrendezésre kerül a Nemzetközi Gastroblues Fesztivál. A fesztivál, ami nem csak a bluesnak, hanem a rocknak, a jazznek, a jazz-rocknak, és nem utolsósorban, a gasztronómiának is helyt ad.

 

Idén 4 helyszínen 40 koncert a kínálat. A helyszínek: Gastroblues Klub, ESZI Csarnok, Evangélikus Templom, ESZI Park. A fesztivál valójában már a hétfőn megkezdődött a Gastroblues Klubban, videók vetítésével, de a koncert nagyüzem 5-én, pénteken veszi kezdetét az ESZI Csarnokban, és szombaton, majd vasárnap éri el csúcspontját. Vasárnap az ESZI parkban rendezik a Főzőversenyt, ami jótékonysági célokat szolgál. Ugyanitt már reggel 9 órától kezdődnek a koncertek, este pedig az ESZI Csarnokban lép fel Al Di Meola, Beatles and More műsorával. Mellette számos neves külföldi zenekar és előadó színesíti a fesztivál műsorát, de a hazai zenei élet legkülönbözőbb progresszív műfajai is képviseltetik magukat.

 

1big.jpg

 

 

 

Ahogy a fesztivál rendezői mondják, a huszonegy nemcsak a kártyában lehet nyerő, hanem az lehet a Gastroblues Fesztivál történetében is. Így gondoljuk mi is, és bízunk abban, hogy a Gastroblues Fesztivál még sok éven át lesz kiemelkedő eseménye a hazai fesztivál életnek.

 

Részletes program: http://www.gastroblues.hu/htmls/reszletes_program.html