zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén újra megrendezésre kerül az Őszinte Mosoly Közhasznú Alapítvány szervezésében a Somogyi Jazz-Pop-Rock Fesztivál és Amatőr Zenekarok Versenye Niklán.

 

Somogyi Jazz-Pop-Rock Fesztivál és Amatőr Zenekarok Versenye_600.jpg

 

 

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén újra megrendezésre kerül az Őszinte Mosoly Közhasznú Alapítvány szervezésében a Somogyi Jazz-Pop-Rock Fesztivál és Amatőr Zenekarok Versenye Niklán. A szervezők ezúttal nem csupán Somogy megyéből, hanem az egész Dunántúlról várják a zenekarok jelentkezését.

 

 

Somogyi Jazz-Pop-Rock Fesztivál és Amatőr Zenekarok Versenye4_600.jpg

 

Ebben az esztendőben is három kategóriában (jazz, pop, rock) versenyezhetnek a zenekarok. A kategóriájában legjobb formáció értékes hangszeres díjra számíthat a szponzorok felajánlásából. Továbbá különdíjra is számíthatnak a legjobbak.
Jelentkezési határidő: 2013. július 15.

 

 

sajtofoto02_resize.jpg

 

 

Idén a rendezvény fővédnökségét Éliás Gyula alias Éliás Jr. énekművész vállalta el, aki a magyar klubélet egyik meghatározó alakja. Éliás számos tehetségkutatóban vett részt, mint felkészítő tanár (Megasztár, Csillag születik, X Faktor). Az augusztus 31-én megrendezésre kerülő – ezúttal egynapos – fesztivált Éliás Gyula Jr. és a True Smile Jam Band fergetegesnek ígérkező, több mint egyórás örömzenei koncertje zárja.

 

 

sajtofoto01_600.jpg

 

A fesztivál megszervezéséhez az Emberi Erőforrások Minisztériuma biztosított támogatást az alapítvány részére. Az esemény kiemelt médiatámogatója a Marcali Online Videós Hírportál üzemeltetője, a Pecsu Press.

A rendezvényt a tavalyi évhez hasonlóan idén is díjmentesen lehet látogatni.

 

Éliás Gyula Jr. videóüzenete: http://www.youtube.com/watch?v=X2kntT316hE

 

Bővebben:  http://www.jazzpoprockfesztival.hu/