zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek

Videóklipet kapott a Radiohead nemrég megjelent dala, az If You Say the Word.

 

 

A dalt, ami a november 5-én érkező újrakiadás csomagjuk, a KID A MNESIA első előfutára már bemutattuk, de most elkészült hozzá egy izgalmas klip. Az egyszerre nyomasztó, mégis magával ragadó kisfilm Kasper Häggström, norvég rendező keze munkája.

A KID A MNESIA címre keresztelt gyűjteményben egyébként a Kid A és az Amnesiac lemezpáros, illetve egy Kid Amnesiae című bónuszalbum kap majd helyet, melyen az említett korongok felvételéből származó, de ezidáig kiadatlan anyagokat hallhatunk. Minderre azért kerül sor, mert az ikonikus albumok most ünneplik megjelenésük 21. évfordulóját.

A Radiohead és az Epic Games ezen kívül nemrég jelentette be a KID A MNESIA EXHIBITION címre keresztelt interaktív programot is, melyben az albumokhoz készült artwork-ök köszönnek majd vissza a képernyőnkön egy virtuális „kiállítás” keretében, egyfajta „feje tetejére állított digitális/analóg univerzumként”. A Thom Yorke és Stanley Donwood alkotta borítók és Nigel Godrich audio designja köré épített tárlat novemberben válik majd elérhetővé PC-re, Macre és PlayStation 5-re is.

További információk:

YouTube

Twitter

Instagram

Radiohead.com