zenesz_logo.png



Ez év januárjában jelentette meg INHALE/EXHALE c. debütáló albumát az YZZO, a Paranoia pedig már a harmadik dal, ami klipet kapott, ezúttal Szabó Áron rendezésében.

 

„Egy férfi és egy nő szakítás utáni szenvedését látjuk, miközben a mindennapi teendőiket végzik” – mondta szűkszavúan a rendező, Szabó Áron. Kolozsi Péter basszusgitáros - hangmérnök a következőket mondta a dal születéséről:

„Ez az egyike annak a 3 dalnak, melyeket a lemezkészítés legelején csináltunk meg. Akkor még nem is voltam a zenekar tagja, egészen a procedúra elején került elő. Azzal együtt, hogy talán az egyik legkönnyebben befogadható darab a lemezről, élőben nehezen adja meg magát. Az pedig, hogy klipet kellene hozzá forgatni, mindjárt a megszületésekor közös gondolata volt mindannyiunknak.”

„Kicsit meg voltam zuhanva, mikor ez a szöveg kijött belőlem. Az üzenet nagyon egyszerű: rohadt nehéz megnyílni valaki újnak, miután az előző seggfej átgázolt a szíveden” - tette hozzá Galambos Dorina.

A zenekar szeptember 17-én tartja lemezbemutató koncertjét a budapesti Instant-Fogas Komplexumban a Perrin társaságában, erről a gitáros Szabó László mondott pár szót:

„Az, hogy izgatottak vagyunk, nem a legjobb kifejezés, a zenekar már vagy hatéves és ezen az anyagon is legalább két évet dolgoztunk, aztán mikor végre elkészült, mindenkinek otthon kellett csücsülni. Ez idáig egyetlen koncertünk volt Csongrádon, a fővárosban ez lesz az első. Úgyhogy lesz minek kijönnie, reméljük sok tanúja lesz az eseménynek!”

Galambos  Dorina - ének
Szabó László - gitár, keyboard
Kolozsi Péter - dob
Vasaló Áron - dob

FB esemény: https://tinyurl.hu/ziPI/