zenesz_logo.png



Még a „nyitáskor” írták meg az alapokat, amellyel a Honeybeast a koncertek és az éjszakai élet újra indulása feletti örömét fejezi ki; a klip azonban ennél többet is mutat.

A Szegedi Kortárs Balett táncművészeinek közreműködésével készült a Honeybeast eddigi legszínesebb klipje. „A nyitás energiáját próbáltuk meg átadni az Éjfél után videójával. A hosszú bezártság után nagyon felszabadító volt újra koncertezni, újra együtt bulizni. Ezt egy egyszerű, de látványos klippel szerettük volna kifejezni. A rendező Lehoczki Dániel (leholegacy) a fényekkel való játékkal jelenítette meg a képernyőn azt az életörömöt, amiről a dal szól, miközben a Szegedi Kortárs Balett művészei a mozdulatok nyelvére is lefordítják a mondanivalónkat” – meséli Tarján Zsófi a zenekar énekese, aki azt is elmesélte, hogy a Szegedi Kortárs Balettel már dolgoztak korábban is a Legyen Tánc produkció és turné kapcsán.

„A képi világ és az analóg szintetizátorok kicsit a ’80-as éveket idézi meg, de a dal hangzása teljesen mai, modern. Nagy energiát fordítottunk erre, az egyik legjobban szóló dalunk lett az Éjfél után, amiért köszönettel tartozunk a hangmérnökünknek, Vári Gábornak is.”

 

 

A Honeybeast zenekart legközelebb a Strand Fesztiválon, majd a SZIN-en hallhatjuk élőben, október 30-án pedig a Budapest Parkban lesz koncertjük.  

https://www.facebook.com/honeybeastofficial/
www.goldrecord.hu