zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek

Ahogy a legutóbbi klipjük megjelenésekor a Cloud 9+ zenekar megígérte: már jelentkeznek is a legújabb szerzeményükkel.

A formáció 2-3 hetente tervez kiadni egy dalt, angol és magyar nyelven egyaránt. A soron következő a Flaming Lamborghini volt, amelyben MC Kemon is közreműködött. A szám egy olyan kapcsolatról szól, ami épp olyan erős, és úgy veszi el az ember eszét, mint a dal címével megegyező ital.  Ez izgalmas lyric videóval fejelték meg a srácok a szerzeményt.

„A szöveget Zsoltival (Szivák Zsolt) írtuk, és került bele egy reggae-s rész, amihez nem volt kérdés, hogy MC Kemont szeretnénk felkérni” – mesélte Tóth Bertalan. „A karantén vegyes érzelmeit és lelkiállapotait jelenítettük meg a trackben, ez hallható a szövegben és a zene hangulatában is. Lassan egy éve érlelődött már bennünk, most pedig itt volt az ideje, hogy megmutassuk a közönségnek.”

 

 

A Cloud 9+ sorra járta az elmúlt hetekben a fesztiválokat, ahol alaposan megugráltatták energikus zenéikkel a közönséget, a napokban a SZIN-en és a Strandon is láthatják őket a rajongók. A nyári szezont október 7-én zárják a Budapest Parkban nagy koncertjükkel.

https://www.facebook.com/cloud9plus