zenesz_logo.png



A megszokott líraibb dalok után most mindenkit megtáncoltat a Chain Bridge Pop, az új dal színesebb, vidámabb, és táncolósabb, mint bármelyik korábbi.

A Dal 2021-es színpadát is megjárt zenekar szerzeménye nemcsak, hogy Nem szomorú, de kifejezetten jó hangulatú, pont, ahogy a hozzá készült klip és annak színvilága is. Sőt, most az összes bandatag is szerepel benne!

„Azt mondta a menedzserünk, hogy jó lenne végre valami vidámabb hangvételű dalt kihoznunk, épp egy demón dolgoztam, és elneveztem emiatt Nem szomorú-nak. Aztán így maradt a beszélgetéseinkben, és ráragadt a dalra, de tényleg passzol rá” – magyarázta el a szokatlan címet a banda frontembere, és a szám szerzője, Hajdu Erik. Ahogy ő fogalmazott, a zenekar most egy olyan tracket rakott össze, amin nem kell sokat gondolkodni, inkább csak a hangulatát átérezni.

 

 

A Tedd fel a kezedet sorra remélhetőleg tényleg mindenki felteszi majd a kezét, aztán pedig végigcsápolja a CBP koncerteket, például szeptember 8-án az A38 hajón, ahol garantáltan az eddigi legerősebb műsorunkat mutatjuk meg. Az egyetlen ember, akinek lesz kifogása arra, hogy ne legyen a levegőben a keze, az Dávid lesz, a basszusgitárosunk, aki sajnos a napokban mindkét könyökét eltörte" – mesélte a zenekar.

https://www.facebook.com/chainbridgepop