zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek

A háború elkezdődött! A berlini DAILY INSANITY heavy thrasher banda régen várt Chronicles Of War (Háborúk krónikája) című albuma szeptember 10-én jelenik meg.

DAILY INSANITY ChroniclesOfWar Cover 500x


A Daily Insanity már korábban közreadta készülő albumáról az I Am The Mission c. szerzeményt, melyhez ütős videóklip is társult. Most egy újabb trekkel hívják fel ősszel megjelenő lemezükre a figyelmet, az It Doesn't Matter (Nem számít) c. számuk azon emberek előtt tiszteleg, akik önhibájukon kívül váltak a háborúk áldozatává.

A Daily Insanity 2015-ben alakult, Berlinben, és ahogyan azt a nevük is sugallja, dalaik témáját a mindennapi élet őrült dolgai adják. A legtöbb szövegük önéletrajzi ihletésű, és gyakran szólnak kemény, kétségbeejtő helyzetekről és embertelenségről. A háború érzelmi sebeket is okoz, a háborús zónákban szolgálók közül minden ötödik ember mentálisan sérült. A Chronicles Of War ezt a témát járja körül, és megmutatja a háború okozta szenvedés pszichés oldalát is. A Daily Insanity zenéjében érdekesen keverednek az old-school trash metal és a dallamos elemek, melyek leginkább bombasztikus refrénekben teljesednek ki. A Chronicles Of War nyers koncept album az erőszakról és arról, hogy a háború hogyan alakítja át az embereket.

 Website: https://www.dailyinsanity.de/

Facebook: https://www.facebook.com/DailyInsanityBandOfficial

YouTube: https://www.youtube.com/DailyInsanityBandOfficial

Turné dátumok:

11.09.2021 DE – Berlin, Slaughterhouse

24.09.2021 DE – Jena, Rosenkeller

25.09.2021 CZ – Mlada Boleslav, Fararova Sluj

29.12.2021 DE – Hamburg, Astra Stube

12.02.2022 PL – Slupsk, Motor Rock Pub

18.02.2022 PL – Zagan, Klub Elektrownia

19.02.2022 CZ – Prague, Black Pes

23.07.2022 PL - Warsaw, Metal Cave Club