zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek

A LongStoryShort! augusztus 19-én pótolja eddig kétszer elmaradt születésnapját, a zenekar négyéves fennállása alatt pedig bőven akad ünnepelni való: sikeres klipek, sokat dicsért bemutatkozó album és szereplés A Dal 2021-ben.

A LongStoryShort! napsütötte pop-punk zenéjével négy éve tűnt fel, hogy végtelen lazasággal hozzák mindazokat az élményeket és érzéseket, amik huszonévesen érnek bennünket a hirtelen ránk szakadt szabadsággal és reggelig tartó bulikkal és fesztiválokkal. Ezt a lendületet pedig még egy világjárvány sem tudja megakasztani: a srácok tavaly bekerültek a Hangfoglaló Program induló előadói közé, klipeket forgattak, bemutatták első, Helo c. nagylemezéket, év elején pedig Talán holnap c. dalukkal A Dal 2021-ben is szerepeltek.

„Most volt pontosan négy éve, hogy felhívtam Tomit, a dobosunkat, hogy nem szeretne-e csinálni egy együttest. Azóta a terveinkből rengeteg minden megvalósult. Az angol korszakunknak vége, megjelent az első nagylemezünk, amin a számok nagy része magyar. Tavaly ilyenkor elkészült az első magyar videóklipünk, a Leléptél. Volt egy lemezbemutató koncertünk a TRIP Hajón, aminek az emléke örökké az agyunkba égett, soha nem volt még jobb koncertünk” – összegzi eddigi élményeiket Marschall György, a zenekar frontembere.

 

       

 

„A 2021-es a Dalban is megmutathattuk magunkat, ami nagyon kevés embernek adatik meg Magyarországon. A zenekar túlélte a Covidot, és most itt vagyunk, alig várjuk, hogy a negyedik születésnapi koncertünkön megborítsuk kicsit a világot.”

Találkozzunk tehát augusztus 19-én egy feledhetetlen születésnapi koncerten, az Arena Gardenben. A srácok vendége az alter-rockban utazó Heavenhike lesz.

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/4780614798621368
Jegyek: https://bit.ly/longstoryshort_20210819_arenagarden