zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek

A The Void sci-fi metal-ként definiálja saját zenéjét, melyben indusztriális-, death- és progresszív metal elemek is fellelhetők.

 

A 2006-óta működő, 2013-as Unraveling című lemezük megjelenése óta ugyanabban a felállásban játszó The Void zenekar olyan albumot készít, amely 3 db 3 számos EP-re felosztva jelenik meg Fragments of Deceit címen. Az első EP a Fear (félelem), a második az Anger (düh), a harmadik pedig a Deception (csalódás) alcímet fogja viselni, mert ezek a fő érzelmek, melyek a tömegek félrevezetésének legfontosabb katalizátorai. A kislemezek dalszövegei is ezeket a témákat járják körbe.

 

Most a Fear EP harmadik, Find the Light c. számához készült szöveges videót mutatjuk be, de közreadjuk az EP második, Land of Promise c. kompozíciójához korábban készült videót is. A zenekar pillanatnyilag a Fragments of Deceit album felvételeire koncentrál ugyanis ilyen konceptalbumot még nem készítettek korábban.

 

       

 

„Igyekszünk számunkra új zeneírási felfogást is alkalmazni a lemezen, ami azt jelenti, hogy lesznek a korábbi dalokhoz okkal visszatérő motívumok a számokban, valamint olyan átvezető elemek, amelyek össze is kötik a három kislemezt. További infó, hogy a második EP-t szeptemberben vesszük fel, így az ősz végén fog érkezni, a harmadik zárótételt pedig a tél folyamán. A teljes anyag majd fizikai formában is kapható lesz” – mesélték a készülő albumról.

 

 

       

 


A vírushelyzet miatt sok koncertje elmaradt a zenekarnak, jelenleg szervezés alatt vannak őszi koncertek budapesti és szegedi helyszínekkel. Akinek tetszik a The Void zenéje, az alábbi helyeken tudja őket követni, hallgatni.

 

Facebook: https://www.facebook.com/thevoidmetal

Spotify: https://spoti.fi/3xlWIe7

YouTube: https://bit.ly/3ft19hh

Bandcamp: https://thevoidmetal.bandcamp.com/