zenesz_logo.png



Elkészült a Blahalouisiana legújabb klipje, ami garantáltan meghozza az érzést, amit egész évben vártunk. Három percbe sűrítve kapunk egy nagy-nagy szeletet nyárból! Élőben legközelebb a Kobuci Kertben láthatjuk a zenekart augusztus 14-én.

 

„Szakítottunk a szokásos megoldással, se stáb, se komoly kamerák és világítás. Egyetlen GoPro-val vágtunk neki, hogy felkeressük ezeket a csodaszép helyeket. Rengeteg kép készült, amelyek reményeink szerint megmutatják, hogy miért is nem ereszt az a bizonyos nyár végi este” - mondta el a klip rendezője, Erdész Tamás.

A Blahalouisiana énekesnője, Schoblocher Barbara elárulta, már akkor érezte, hogy ez lesz az egyik kedvenc dala a lemezről, amikor először megmutatták a szerzők, Pénzes Máté és Jancsó Gábor.

 

„A klipet imádom! Tomi zseniális munkát végzett, és az legjobb, hogy közben még jól is éreztük magunkat. Egyébként úgy néz ki, hogy mostantól csak medencés, de legalább strandolós forgatásokat fogunk szervezni” – mondta, utalva a nemrég megjelent, szintén strandolós Ott van a nap című dalukra és az ahhoz készült kisfilmre.



       

 

Szajkó András, Szaja így nyilatkozott a szerzemény születéséről: „Még 2020 nyarán, egy párkapcsolati mélyponton írt Jancsi egy nagyon személyes hangulatú verset, amit később meg is mutatott nekem. Többek között a szenvedő ember visszatekintése fogott meg engem, amikor valaki a kapcsolat vége után keresgélni kezd az emlékei között, és próbálja megérteni az egész elejét.  Ebből jött az inspiráció, és ez indította el azt a folyamatot, aminek a végeredménye már egy viszonylag könnyed dalszöveg. Leginkább arról a jelenségről szól, hogy a nyári mozgalmas kavalkádban milyen könnyen el tudunk siklani olyan események felett, amik csak jóval később, sok idő elteltével törnek utat maguknak a tudatunk felszínére, és akkor válik csak egyértelművé, hogy érzelmileg igenis fontossá tud érlelődni bennünk egy eleinte csekélységnek tűnő nyár esti kaland.”

 

A zenekar igazán felejthetetlen nyári hangulatot ígér a klip mellett élőben is: augusztus 14-én a Kobuci Kertben adnak koncertet, ahol a régi kedvencek mellett a legújabb dalok is hallhatóak lesznek.

 

https://www.facebook.com/events/531687007991865

www.goldrecord.hu

https://www.goldrecord.hu/webshop/blahalouisiana