zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Tommy Emmanuel és Martin Taylor albuma ezen a címen jelent meg és ezzel reklámozták turnéjukat is: “The Colonel & The Governor”.

 

 

 

 

Hogy ki az ezredes, és ki a kormányzó, az a fenti, frissen közzétett videóból kiderül, azonban az tény, hogy ezen a címen jelent meg még márciusban Tommy Emmanuel és Martin Taylor albuma és ezzel a címmel reklámozták turnéjukat is. Sajnos Magyarországra nem jutottak el, de a lemezt bárki megvásárolhatja.

 

Az akusztikus album alapkoncepciója az volt, hogy olyan szerzeményeket válogassanak össze, amelyeket Tommy és Martin egyaránt kedvelnek, és olyan hangszerelést csináljanak hozzá amely, Tommy szavaival élve „lehetővé teszi, hogy mindenki a saját sárkányát reptethesse”.

 

Screen-shot-2013-01-03-at-4.40.40-PM_resize.png

 

 

A turné során a többszörös díjnyertes brit gitárfenomén, Martin Taylor elvarázsolta a közönséget virtuóz szólóival, érzelmeivel, humorával és erős színpadi jelenlétével. Taylor-t az első számú finger-style jazzgitárosnak tartják, játékát világszerte csodálják, és számtalan gitárost inspirál egyéni stílusa.

 

cov-martin-2_600.jpg

 Martin Taylor

 

 

 

Azt hiszem, az ausztrál gitárkirályt, Tommy Emmanuel-t nem kell bemutatni. Elképesztően komplex és virtuóz finger-style gitárjátékáért milliók rajonganak, 2008-ban és 2010-ben a Guitar Player Magazin olvasói a világ legjobb akusztikus gitárosának választották, egyike azon pár gitárosnak, akinek Chet Atkins a Certified Guitar Player (CGP = Igazolt/Hiteles Gitárjátékos) címet adományozta, Grammy díjra jelölték, fáradhatatlanul járja a világot, napról-napra teltházas koncerteken kápráztatja el a közönséget, többször megfordult Magyarországon is.

 

Tommy Emmanuel_600.jpg

 

Tommy Emmanuel 

 

További információk: http://www.tommyemmanuel.com/