zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek

Új videóklipet jelentetett meg Lewis Roberts, művésznevén Koreless - a White Picket Fence című dalhoz.

A kisfilm különlegessége, hogy a produceri munkálatokat nem más, mint FKA twigs végezte, aki a walesi producer és elektronikus zenei guru barátja és visszatérő közreműködője. A készítőihez hűen igazán különleges atmoszférájúra sikerült videót az angol vidék szívében forgatták, és többek között az látható benne, amint Koreless egy Lamborghini, egy különc kisfiú és egy csapat elvadult raver társaságában horgászik.

FKA twigs így nyilatkozott a közös munkáról: „Lewis nemcsak egy kedves barátom, de az egyik kedvenc munkatársam is. A zenéje egyszerre másvilági és precíz alapokon nyugvó, és bennem mindig a természet közelségének érzését kelti. A videó készítésénél pontosan ezt szerettem volna kifejezni vizuálisan is. Amikor a rejtélyesség összefonódik az ismerősség érzésével. A White Picket Fence egy olyan mesét épít újjá, ami már a feledés homályába merült. Minden karakter a zene egy hangját képviseli, a közönség pedig a szemtanúja lehet, amint mindez egy misztikus történéssé olvad össze. Egyébként most először rendeztem videóklipet egy másik művész számára, így nagyon hálás vagyok Korelessnek és az Object & Animalnek a lehetőségért”.

 

       

 

Koreless nemrég hozta ki debütáló albumát, az „Agor”-t a Young kiadó gondozásában. Az öt évig készülő lemez a dance, az ambient és a kortárs klasszikus zene világait ötvözi, de a producer egyedi zenei szemüvegén keresztül.

https://www.facebook.com/Koreless