zenesz_logo.png



Megjelent a soproni Pair o' Dice Tükör című lemezének legújabb száma, Alternatív útvonal címmel. A szám mondanivalóját az animált videóklip színei és képei is erősítik.

A zenekar így mesél a dal keletkezéséről:

„Már az előző klipmegjelenésünk (Éjjeli járat) alkalmával is sejteni lehetett, hogy a zenekarban stílusbeli változások történtek. Úgy érezzük, hogy e tekintetben mostanában találja meg végleges hangját a zenekar, hiszen mindannyiunk ízlése ebbe az irányba formálódott az évek alatt, és persze így változott a zenekar hangzása, stílusa is. Lassan aktuális lesz a kérdés: Ti ilyen hörgős metalt játszotok? Az egész lemezzel, aminek ez a dal is előfutára, szeretnénk a mai emberek életet leginkább befolyásoló́ témákkal foglalkozni, véleményünket kifejteni.

Most megjelenő dalunk már a címével elárulja, hogy mi vele a célunk. Egy alternatív útvonal lehetőségét felvázolni, hogy az életben semmi sem olyan fontos, mint, hogy igazán megéljük anélkül, hogy olyan dolgoknak szentelnénk, amit legbelül nem érzünk magunkénak, hiszen mikor erre az útra tereltek bennünket, még választásunk sem volt.”

 

       

 

Megtekinthetők YouTube-on, Spotify-on.

► Szokodi Zoltán - ének

► Pohl Dávid - gitár

► Szántó Tamás - basszusgitár

► Fördős István - dobok

https://www.facebook.com/pairodiceofficial