zenesz_logo.png



A szegedi gimnazistákból álló rock és pop-punk stílusban utazó Zebra Zone újabb dallal jelentkezett, amihez klip is készült.

A Zebra Zone 2019 tavaszán alakult, eddig a három angol nyelvű daluk jelent meg, melyek minden jelentős streaming platformon elérhetőek. A Szegeden egyre nagyobb rajongói táborral rendelkező fiatal zenekar elsősorban a szegedi gimnazisták és egyetemisták körében népszerű, sokak véleménye szerint fényes jövő elé néz. Tagjai Cserháti Veronika (ének), Flosznik Dénes (ritmusgitár), Döbör András (szólógitár), Sághy Szabolcs (basszusgitár), és Kis Márton Zsombor (dob).

 

 

Zenész Magazin közös. 700x.jpg

 

„Stílusunkat tekintve leginkább indie pop, indie rock irányba hajlunk, bár még kísérletező fázisban vagyunk. A zenekar neve puszta poénkodásból ered. Ugyanis előbb léptünk fel, mint hogy nevünk lett volna. Ezért kitaláltunk először egy ideiglenes ZZ rövidítést, majd próbáltunk ehhez nevet találni. Végül ez lett a Zebra Zone. Megtetszett, megtartottuk” – mesélték a zenekar tagjai.

 

 

       

 

„A Hopless Love videoklipjének premier vetítése 2021. július 27-én este 9 órakor lesz a szegedi Nyugi Kert-ben, és természetesen egyidejűleg a YouTube-on is. Reméljük, a Nyugiban egy nagy bulival köszönthetjük kitartó közönségünket.”

https://www.facebook.com/Zebra-Zone-103304517731921/
https://open.spotify.com/artist/6TpJ0uBzThilVC6FlDxe9q?si=K0cFYKF5SgetolEbdk029Q