zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
2013 Május 22-én került megrendezésre a második Interton Egyetem, melynek a budapesti Danubius Hotel Flamenco adott helyet. Ebben a szemeszterben az épülethangosítással, evakuációs hangrendszerekkel és az indukciós hurkokkal foglalkoztunk. Nézzük, mi is történt pontosan a rendezvényen.

 

Interton Egyeten_hostess_resize.jpg

 

 

9:30-tól a Cordoba terem bejáratánál elhelyezett regisztrációs pultnál a gyönyörű hostess lányunk várta az érkezőket. Pontban 10 órakor köszöntöttük vendégeinket és ismertettük a napi programot. Ezután az Interton egyik tulajdonosa, Balogh Géza mondta el köszöntő beszédét a résztevőknek.
Rendkívüli öröm számunkra, hogy az Interton Egyetem népszerűsége nem csökkent a 2012 őszén megrendezett első szemeszter óta sem, hiszen a látogatószám ugyan alacsonyabb volt, mint az első rendezvényen, ám most egy szűkebb csoportot szólítottunk meg, akik a tervezőmérnökökből, kivitelezőkből, illetve a különböző létesítmények üzemeltetőiből álltak. Közülük pedig többen voltak jelen, mint az első szemeszteren.

Természetesen hozzájuk igazodva állítottuk össze az előadásokat is. Elsőként az evakuációs hangrendszerek szabványairól, illetve a TOA központi berendezéseiről és a hozzájuk tartozó hangsugárzókról esett szó. Az előadást Magos Balázs, az Interton műszaki igazgatója tartotta. A prezentációban szereplő adatok mellett, rengeteg plusz információt kaptak a résztvevők az Interton korábbi telepítéseinek tapasztalatairól.

 

Interton Egyetem_ea_resize.jpg

Az ebédszünetben lehetőség nyílt egy kérdezz-felelek rész kialakítására is, melyet nagy örömünkre igénybe is vettek a résztvevők. Ezután a TOA N-8000 IP Intercom rendszerével folytattuk a műsort. Az előadást Patrick Krahn (TOA) tartotta, aki Németországból érkezett hozzánk a rendezvény miatt és kiválóan bemutatta, milyen sokrétűen használható a TOA IP Intercom rendszere. Többek között iskolákban, kórházakban, börtönökben és irodaházakban is kialakulhat olyan kritikus helyzet, ahol rendkívül hasznos lehet a rendszer által biztosított kétirányú kommunikáció. A TOA
N-8000-es rendszere egyedülálló a piacon és ezt élesben is teszteltük egy vezetéknélküli telefon segítségével. A bemutató rendkívül érdekes volt és a rendszer remekül vizsgázott.

 

Ezután Dr. Balogh Géza előadása következett az indukciós hurkokról az Ampetronic márkával kapcsolatban. A rendszer lényege, hogy a nagyothallók számára is tökéletesen hallhatóvá teszi az adott előadást. Emellett azt is megtudhattuk, mennyi egyéb helyen lenne még rendkívül hasznos ez a rendszer, például a különböző állomásokon, ahol a jegy megvásárlásában segíthetne a halláskárosultaknak. Az előadást még színesebbé tette, hogy hazai kulturális létesítményekkel kapcsolatos telepítések tapasztalatait is megosztottuk a résztvevőkkel, melyre rendkívül nagy érdeklődés mutatkozott.

 

Interton Egyetem_vet_resize.jpg

 

Végül egy kötetlen kérdezz-felelek beszélgetésre adtunk lehetőséget, melyet a résztvevők ki is használtak, nagyon jó kérdéseket feltéve az előadóknak. Ez is azt bizonyítja, hogy egy rendkívül szakmai réteget sikerült megszólítanunk és a résztvevők között tudnunk. Számunkra pedig, ez a legnagyobb öröm. Találkozzunk a következő Interton Egyetemen is!

 

 

Interton Egyeten 2013_kam_resize.jpg

 

 

http://www.interton.hu/retail/hirek