zenesz_logo.png



A Csoda, hogy még élünk az együttes készülő lemezének ötödik megjelenése, a Zsúr, Szomorú séta, Hogy legyek jó és Kismacska számok után. A felszabadult, nyári dalon Lil Frakkal működött közre Fluor és Diaz párosa.

 

A legfrissebb megjelenés tökéletesen tükrözi az aktuális felszabadult közhangulatot. „Régóta vártuk már, hogy kiszabaduljunk és végre eljött az idő. Újra megölelhetjük a barátainkat, ismerőseinket és várnak azok az esték, ahol bármi megtörténhet és meg is történik. Hiányzott már a random teraszozás, a random összefutások azokkal, akiket szeretünk” – mondta Fluor.

„Közben ránk rúgta az ajtót a nyár és cserébe mi is a nyárra ezzel a dallal. A klip első napján érkező visszajelzésekből ítélve nagyon ráfért már mindenkire újra ez a fajta szabadság, a nagy beszélgetések, a nagy bulik, a koncertek, fesztiválok, amikről utána jó sokáig sztorizunk, amiket évek múltán is mesélni fogunk. Ezt ünnepeljük a Csoda, hogy még élünk című dallal, amiben Lil Frakk is közreműködik” – tette hozzá Diaz.

A slágerhez egy nyárias, videóklip is társult, amelyben egy Szabó Zsófival kapcsolatos nagy lebukás is található... Csoda, hogy még élünk!

https://www.facebook.com/elnokok

https://open.spotify.com/artist/4URlJ0EofF5gUvCGDtxr3m