zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek

Bánhidy András Valamit régen keresek című vadiúj dallal jelentkezett, a tőle már megszokott akusztikus gitáros hangszerelésben, azonnal magával ragadós dalszöveggel.

BA 2 _700x.jpg

 

Bánhidy András története nagyon érdekes a hazai zeneiparban, hiszen a korábbi, sikeres sportolói pályafutást befutó vízilabdázó, 2020 végén debütált szóló dalával, amely azonnal bekerült a rádiókba, valamint a legnagyobb videómegosztó portálon is több ezres nézettséget ért el. Nem csoda, hiszen az ízléses, gitáralapú pop-rock zene alkotói folyamatában András segítségére van, többek között Dandó Zolika is, akit nem kell bemutatnunk senkinek.

 

Az új dal készítésében ezúttal is Dandó Zoli gitáros-hangmérnök vett részt, így nem is csoda, hogy egyre több rádió forgatja a könnyed szerzeményt, sőt, a Petőfi Rádióban premierezett néhány hete. 

 

András jelenleg első nagylemezén dolgozik, valamint az első szóló fellépéseire készül, amelyeken akusztikus gitárral fogja kísérni magát, szerzői estek formájában, csakúgy, mint példaképe, Ed Sheeran. Természetesen a zenekarával, a NotBad-del is várhatóak koncertek, ezek pedig az énekes rockosabb énjét fogják bemutatni a közönségnek.


 
https://www.facebook.com/banhidyandrashivatalos