zenesz_logo.png



Megérkezett Lucinda Chua szólóprojektjének második EP-je, az Antidotes 2, amin természetesen a korábban már megjelent különleges beharangozó dalok, az Until I Fall és a Torch Song is helyet kaptak.

Lucinda Chua Antidotes _Release day press shot_700x.jpg

 


A négy szerzeményt számláló kislemez a szerzői kiadásban megjelent Antidotes 1 testvérlemeze, és az eddigieknél is tovább bővíti Chua egyedülálló zenei szókincsét, tudatalatti textúrákkal körbe fonva azt. Míg az Antidotes 1 esetében a művésznő éppen építette zenei tájképét és díszleteit, addig az Antidotes 2-nél már benne él mindezekben.

 

 

 

 

 

 

Lucinda Chua Dél-Londonban élő énekesnő, dalszerző, zeneszerző, producer, multiinstrumentalista művész. Habár Londonban született és Milton Keynes-ben nevelkedett, az angol mellett maláj és ős-kínai gyökerekkel is rendelkezik. Mivel hároméves korától kezdve a Suzuki-módszer szellemében nevelkedett – azaz úgy ismertették meg vele a zenét, mintha az is egy anyanyelve lenne – a zenélést a nem verbális önkifejezés természetes formájának tekinti. Alig 20 évesen már felhívta magára az amerikai kranky nevezetű kiadó figyelmét, két albumot is megjelentetett Felix nevű zenekarával, valamint csellistaként turnézott a Stars of the Liddel. A Felix feloszlása után Londonba költözött és kiadta debütáló szóló kislemezét, az Antidotes 1 című EP-t, közben pedig FKA twigs turné zenekarában játszott a 2019-es Magdalene turnén, majd saját anyagát is nagy sikerrel színpadra vitte.

 

 

 

 

 

Augusztus 13-án érkezik majd egy speciális deluxe vinyl kiadás Antidotes címmel, mely mindkét említett EP-t tartalmazni fogja.


https://www.facebook.com/lucindachua

https://www.instagram.com/lucindachua/?hl=en