zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek

Aldous Harding meglepte rajongóit és megjelentette sokak kedvencét, az Old Peel c. eddig kiadatlan dalt, amit még a pandémia előtti koncertjeinek záróakkordjaként játszott el.

 

 

 

A felvételt John Parish producer segítségével rögzítette, aki korábbi albumai, a 2019-es Designer és a 2017-es Party esetében is segítségére volt. A szerzeményt nagy sikerű 2019-es európai turnéja végén vették fel. A trackhez készült videóklip társrendezője és főszereplője Martin Sagadin, aki az énekesnő visszatérő „vizuális játszótársa”, aki a klipben valamilyen kaotikus táncot jár a mikrofon előtt, miközben Harding a billentyűk mögött ül.

 

Július 9-én egy limitált kiadású 7" vinyl single is napvilágot lát, melynek B oldalán a dal akusztikus verziója is helyet kap.

 

Aldous Harding emellett bejelentett egy rakat 2022-es tavaszi és nyári turnédátumot, melyek Európát, az Egyesült Királyságot és Észak-Amerikát is érintik majd. Magyarországi koncertről egyelőre nincs hír, de például Prágába utazva már elcsíphetjük az énekesnőt.

 

 

Harding 600x.jpg

 

 

https://www.facebook.com/AldousHarding