zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek

A pécsi kötődésű, elgondolkodtató nevű Red rum, Sir, is murder?! – rövidebben RRSIM – egy most induló rockbanda, de már elkészítettek egy tízszámos albumot, Sunflower Fields címmel.

2 cover 500x.jpg

 

 

Az RRSIM 2019. augusztusában kezdett el dolgozni bemutatkozó anyagán, de a munkálatok a tervezettnél jobban elhúzódtak a járványhelyzet miatt, de végül a közelmúltban elkészült az album.

 

„Zenekarunk elsődleges célja, hogy minél jobb dalokat írjunk és közben jól érezzük magunkat, minél több sört megihassunk. Érdekessége a lemezfelvételnek, hogy Pécsen, a Megyeri úton egy félig műhely, félig garázs helységben zajlott elejétől a végig, azt az utat választottuk, hogy mindent magunknak csináljunk és vegyünk fel (az első klip is ott készült). 


Jó mókának tűnt, viszont elég nagy fába vágtuk a fejszénket, nem olyan egyszerű ez… Zenei ízlésünk viszonylag széles skálán mozog, ezért az albumot egyfajta kísérletezésnek is fel lehet fogni, nehéz kategorizálni. Abban viszont egyetértettünk, hogy az ilyen stílusú zenéhez az angol nyelvű szövegek passzolnak" – emelte ki Gubicza István gitáros. 

 

Majd így folytatta: „Az albumborítónkat Papp András tervezte, az első klipünket Gallovich Péter rendezte, az anyag masterelése Papp Samu munkája, és ezúton is köszönjük nekik a segítségüket! Koncertek tervben vannak, bár fix időpontok nincsenek még, de szeretnénk minél több emberhez eljuttatni a zenénket, és minél előbb színpadra állni az új dalokkal!”

 

Az alábbiakban a C'est la Vie című jó kis húzós rockszámhoz készült klipet adjuk közre...

 

 

 

 

 

Red rum, Sir, is murder - RRSIM

 

Kósa Sándor – ének
Papp András – basszusgitár
Gubicza István – gitár
Gubicza Péter – dob


Az albumot itt tudjátok meghallgatni:

 

Spotify: https://open.spotify.com/album/47pAyfvGtUgCyMhLoin9Tt

Applemusic: https://music.apple.com/us/album/sunflower-fields/1570857591?uo=4&app=itunes&at=1001lry3&ct=dashboard

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC9bsnZ-3nUop4zANWA89ebw

 

https://www.facebook.com/rrsimband