zenesz_logo.png



Az elnöki páros legújabb dalában elkóborolt kismacskáját keresi. A Kismacska egy vidám játékos, nyári dal, amely az együttes „Zsúr” című albumának a negyedik megjelenése.

WH 700x.jpg

 

 

„Elveszett a kismacskám, nagyon keresem őt! Az egész város őt keresi plakátokon és már az Instagramon is” – mondta Fluor. A Kismacska az együttes negyedik idei megjelenése. „Arról a helyzetről szól, amikor egy rossz szó vagy megmozdulás után elkószál a párunk az éjszakába, mi meg próbáljuk elérni és visszaszerezni” - magyarázta a rapper.


„Az előző komolyabb hangvételű dalok után a Kismacska az első rádiósabb, vidámabb, nyárias számunk. Átjárja egy 'feel good', játékos hangulat, amire már mindannyian vágytunk” – tette hozzá Diaz.

Az együttes lázasan dolgozik az új megjelenéseken, s közben a koncertre való előkészületek is elindultak. „Tovább pörgetjük az albumról a zenéket, a nyárra készülünk még egy-két napfényesebb, bulisabb dallal! Közben már izomból próbálunk a fellépésekre is, nagyon izgatottan várjuk a koncerteket!”

 

 

 

 

https://www.facebook.com/elnokok