zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek

Legújabb dalával éles fordulatot vesz a zenekar, és visszatér a kezdetek keményebb hangzásvilághoz. A Bad & Heavy-vel kiszabadítják a vírushelyzet alatt visszafojtott energiáikat, amivel július 15-én a Budapest Park színpadát is elárasztják, méghozzá XXL méretben.

3000x3000_-Brains_2 700x.jpg

 

A Brains hangzásának gerincét mindig is a drum’n’bass alapok alkották, de az elmúlt közel 3 évtized során a dubstep-től, a break-en, a hiphop-on, a rock-on keresztül egészen a raggae-ig rengeteg stílust beolvasztottak. Utóbbi megjelenéseiken már sokat finomodtak, és az eredetileg angol szövegeket is rendre felváltották a magyar nyelvűek.

Most a nyitásra egy klasszik Brains hangszerelésű, angol szövegű dallal lepik meg rajongóikat. A Bad & Heavy – amelyben Mc Zeek is vendégszerepel – garantáltan újrahuzalozza idegrendszerünket. A dalhoz egy szövegklip is készült, amelyben az elmúlt pár év legmonumentálisabb parkos koncertjeinek a felvételeit láthatjuk.

A Brains XXL koncertjére minden eddiginél hosszabb – az újak mellett a korábbi dalokat is tartalmazó – műsorral készül július 15-re a Budapest Parkba. Annyi biztos, hogy jelentős energiaszint emelkedésre számíthatunk az elektronikus zenét játszó csapat nyitást követő első koncertjén.

 

 

Koncert: https://fb.me/e/2ekOHerl2

http://brains.hu/

https://www.facebook.com/BRAINSBAND/

www.goldrecord.hu

Deezer: https://www.deezer.com/hu/album/233198992

Apple Music: https://music.apple.com/hu/album/bad-heavy-single/1569595260

Spotify: https://open.spotify.com/album/6lzGh5m7XDKR0vcS5hvr1z