zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Egy hete ismét beindult a partyélet a Plázson, június 12-én pedig egy régóta várt koncertet pótolhatunk végre, a „Balaton nagyszínpadán” ugyanis ezúttal Majka & Curtis párosát köszönthetjük.

MC 700x.jpg

 

 

Majkáék előtt Horváth Tamás melegíti be a táncolók izmait, a levezetésről pedig az ország legmenőbb partysorozata, a NeccParty gondoskodik. 


Végre beindult az élet a Balaton „felüdülőközpontjában” a Plázson, ahol újra ezerrel pöröghet a bulizás a legjobb előadókkal, míg nappal a gondtalan pihenést élhetjük át a mediterrán környezetben. Ráadásul mostanra nem csak a naptár, de a hőmérő higanyszála is nyarat mutat, így semmi sem állhat utunkba, hogy a Plázs felé vegyük az irányt. Nappal üdülés, este tánc – ilyen egy igazi balatoni hétvége.

 

Most szombaton ráadásul hatalmasat fog szólni a nagyszínpad, ahol a szöveggyáros páros, Majka & Curtis lép majd színpadra. A kettős az elmúlt időszakban sem tétlenkedett és több új számot is kiadott, melyeket hosszas várakozás után végre élőben is hallhatunk. A koncertre pedig nemcsak mi vártunk régóta, hiszen ez lesz Majkáék legelső 2021-es koncertje, így biztosan bomba bulira számíthatunk. Előttük szintén egy kedvelt, a Plázson már többször bizonyított előadó, Horváth Tamás lép fel, akinek a dalaira garantáltan beindul majd a tánc. 

 

A koncertek után ismét a partyé lesz a főszerep. A balatoni szezon legelső NeccPartyján pöröghetünk hajnalig az éjszakába ordítva a 90-es és 2000-es évek legkínosabb, mégis legkedveltebb slágereit. A srácok is ezerrel készülnek már, hogy ismét a Plázson csaphassanak a DJ-pultba: „Nyár, Balaton, kicsit késve, de törve nem. Imádjuk a helyszínt, minden buli pazar volt, ugyanerre gyúrunk most is” – üzenik a szombatra készülődve.

https://plazssiofok.hu/