zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek

Június 1-én adja A Dal 2021 nyertese az idei év első szabadtéri koncertjét, az újonnan nyíló Aréna Garden-ben. Az előzenekar a Twentees együttes lesz.

1617788600563_IMG_3956 650x.jpg

 

„Az elmúlt időszak embert próbáló volt mindannyiunk számára. Sok esetben teljesen felborult az életünk. Voltak és vannak sokan, akik megfeszített erőfeszítést tettek, hogy mihamarabb visszatérhessünk megszokott életünkhöz.

Arra gondoltunk, hogy a szezonnyitó koncert lévén, az újrakezdést szimbolizálva, és az elmúlt időszak - remélhetőleg - lezárásaként, szeretnénk köszönetet mondani. Szeretnénk kifejezni hálánkat az egészségügyben és az oktatásban dolgozóknak, valamint a rendvédelmi szerveknek: a rendőrségnek, a tűzoltóságnak és katonaságnak is, ezért szeretnénk őket vendégül látni, vagyis díjmentesen fogadjuk őket a koncerten” – mondta el Kardos-Horvát János a zenekar frontembere.

 

Június első napján a Kaukázus és előzenekara az idei év első nyilvános koncertjén szeretne egy felszabadult, örömkoncerttel köszönetet mondani a hétköznapi hősöknek.

 

Időpont: 2021. június 1. – 19 óra
Helyszín: Aréna Garden
Esemény: https://www.facebook.com/events/187176396609477?ref=newsfeed