zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek

Új klippel jelentkezett a debreceni punk rock trió. Az ATOM a tavalyi, második nagylemezén található Élni Itthon című dalukra készített videót. A dal a Slamasztika lemez egyik zászlóshajója, már a megszületésekor tervei voltak vele a zenekarnak.

Atom 700.jpg

 

 

„A dalok megszületése közben derült ki, hogy a második nagylemezünk társadalomkritikus hangvételűre fog sikeredni. Az Élni Itthon az elsők között készült el, a szövegét viszont sokáig csiszolgattam. Az volt fókuszban, hogy láttassuk, hogy leginkább magunk miatt olyan amilyen élni itthon. Nyavajgunk, sírunk, másokat hibáztatunk. Felelőtlenek vagyunk, ítélkezünk. Nagyon jól tudunk kárörvendeni, irigykedni, komolykodni. Másokon tudunk nevetni, magunkon nem nagyon. Ilyen élni itthon" – emeli ki Tomster, a zenekar énekes gitárosa.


„Úgy gondolom, van hová fejlődni a fejekben. Első körben el kell jutni arra a szintre, hogy bevallja magának az ember: Én vagyok a felelős a tetteimért, tudok változtatni a dolgaimon, tudok hatni a környezetemre” – mondja Tomster.

Az ATOM sem volt aktív az utóbbi időben koncertek terén, de a jövőben tervezik, hogy visszatérnek az ország több pontjára folytatni a Slamasztika turnét. „A jelenlegi próbatermünk már nem felel meg tovább a céljainknak, így költözés előtt állunk. Ezen túl dolgozunk új dalokon is, és várjuk, hogy újra színpadra léphessünk, hiszen a második nagylemezünket a korlátozások miatt még nem sikerült színpadra vinni” – meséli Tomster.

 

 

 

 

Spotify: https://open.spotify.com/album/5BHMWdxF5XILC4Ag6uGz6O

Apple Music: https://music.apple.com/hu/album/slamasztika/1542886780?at=1000lxtM&uo=4&app=music
Tidal: https://listen.tidal.com/album/164295799
Deezer: https://www.deezer.com/hu/album/190067482

http://www.instagram.com/atomzenekar
http://www.facebook.com/atomzkr
http://www.bassatomrecords.hu