zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek

Az MTV EMA- és Fonogram díjas előadó egy új dallal rukkolt elő. Az „Állat” Dzsúdló első idei megjelenése, amely egy új fejezetet indít az énekes karrierében.

dzsudlo_650.jpg

 

 

Dzsúdló egy kifejezetten sikeres évet tudhat maga mögött: 2020 novemberében elnyerte a Legjobb magyar előadó címet az MTV EMA díjátadón, 2021 áprilisában pedig a Fonogramon zsebelte be Az év felfedezettje díját. A díjak és elismerések mellett folyamatosan új megjelenéseken dolgozott, amelyeknek az első példája a most megjelent Állat.

 

„Az Állat az első terméke az elmúlt egy évnek, ami megmutatja, hogy én hogyan képzelem el a zeneiségemet. Úgy éreztem, hogy bármit megcsinálhatok ezen a lemezen, bárki lehetek, tudatosabban és magabiztosabban nyúltam témákhoz és hangzásokhoz. Amit a Fotofóbiában Tembóval csak pedzegettünk, azt ennél a lemeznél már kibontottuk” – mondta Dzsúdló a dallal és a lemezzel kapcsolatban.

 

„Az Állat-ban az foglalkoztatott, hogy a tudatalatti, ösztönénünk hogyan működik velünk, bennünk párhuzamosan” – magyarázta az énekes. A dalban Dzsúdló mellett Roberta énekel. „Nagyon szerettem volna egy női hangot a dalba, és sokat tépelődtem, hogy ki legyen az, míg végül egy közös ismerősünk mutatott egy demót Robertától, és rögtön ráhangolódtam. Ez lesz az első megjelenése, örülök, hogy én mutathatom be a nagyvilágnak!”

 

 
 

https://www.facebook.com/dzsudlodzsudlo
https://www.youtube.com/channel/UCEhgosoWW4fqKI-Qgc91Y3Q