zenesz_logo.pngfejlec_graf_zenesz.svg
A Milánóban található Rock Guitar Academy hosszas tesztelés után a Genelec aktív monitorjait választotta.

 RockGuitarAcademy_600.jpg

 

A Milánóban található Rock Guitar Academy, amely az első az ilyen jellegű oktatási intézmények között Európában. Ez az akadémia a tanrend, az órák, és a stílus szempontjából is teljes mértékben a rock gitározás mellett kötelezte el magát.

 

Alapítója, Donato Begotti mélyen hisz célkitűzésében, ami nem más, mint a rendkívül magas szintű képzés. Ez az alapelv – és még néhány olyan fontos érték, mint a barátság, az emberi kapcsolatok – amelyen a Rock Guitar Academy működése nyugszik. Nem mellesleg, az akadémiának a legismertebb és legképzettebb olasz gitárosokat is sikerült megnyernie az ügynek.

 

A Rock Guitar Academy a tanórákhoz és a műhelymunkához négy próbateremmel, továbbá egy mindennel felszerelt, mai igényeknek megfelelő stúdióval rendelkezik, ahol a hallgatók elkészíthetik saját felvételeiket és zenei produkcióikon dolgozhatnak.

 

„Amikor a különböző audió monitorokat kipróbáltuk, két fő szempont érvényesült: a lehető legélethűbb hangvisszaadás és a megbízhatóság. Olyasmit kerestünk, ami erős, robosztus, de ugyanakkor karakteres is” – mondja Donato Begotti, majd így folytatja: „Jó pár teszt után minden kétségünk eloszlott, és a választás egyértelmű volt: Genelec.”

 

8030A_01_front_view_600.png

 

Genelec 8030 A

 

A technikai helységek a Genelec 8050A, 8040A, 8030A, 1031A és 7070A monitorjaival vannak felszerelve.

 

Sok sikert kívánunk az olasz rock gitár akadémiának, és reméljük, hogy hazánkban is követőkre talál Donato Begotti elképzelése, és igényessége.

 

7070A_3_right_view_resize.pngGenelec 7070 A 

 

 

További információk:
rockguitaracademy.com
genelec.com