zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek

Az NKA Raktárplusz elnevezésű programjának, JazzArt Alapítvány pályázatának keretében, meghívásos alapon 22 magyar produkció koncertfelvételére került sor a Budapest Jazz Clubban.

 

 

A koncertek közül néhányat mi is közzétettünk, válogatásunk, melynek most utolsó darabját mutatjuk be, nagyjából szubjektív, semmiféle értéksorrendet nem kíván tükrözni. Friss hír, hogy a Budapest Jazz Clubban május 4-től már közönség előtt zajlanak a jazzkoncertek, aminek természetesen mi is örülünk.

 

Ezt a koncertet is közönség nélkül rögzítették – és bár nagyon nehéz lehet közönség nélkül, csak a kameráknak játszani, visszajelzés nélkül – a koncert színvonalán ez egyáltalán nem érződik. A László Attila Fusion Circus 2019-ben alakult, és első alkalommal a Ceglédi Dobos Gálán mutatkozott be, Borlai Gergővel, mint vendégművésszel a doboknál. László Attila jazz-rock kompozícióinak nagyon jól áll, az izgalmasan hangszerelt háromtagú fúvósszekcióval dúsított megszólalás, érdemes meghallgatni, megnézni a Budapest Jazz Club által készített felvételt.

 

 

László Attila Fusion Circus

 

László Attila - gitár

Nagy János „Yancha” - billentyűs hangszerek

Lattmann Béla - bass

Zombori Attila - dob

Pecze Balázs - trombita

Soso Lakatos Sándor - szaxofon

Csapó Krisztián - harsona

 

https://www.facebook.com/attila.laszlo.906

 

 

Korábban bemutatott Raktárplusz koncertek:

 

Raktárplusz – a Fusio Group koncertje BJC-ben

Raktárplusz – a European Mantra koncertje BJC-ben

Raktárplusz – a Gyémánt Bálint New Trio koncertje