zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek

Az elnöki páros legújabb dalában Lucával állt össze. A Szomorú séta az együttes idén megjelenő Zsúr című albumának második előfutára. A címadó Zsúr és a Szomorú séta a Wellhello kísérletezőbb, merészebb stílusú korszakát vetíti elő.

 

 

 

„Elsőnek a „Zsúr”-t hoztuk ki, azt követi most a Szomorú séta. Mindkét dalon érezni, hogy ez már egy másik Wellhello. Az évek során sokat változtunk, nem azok a srácok vagyunk, akik 2014-ben voltunk. Eljött az ideje, hogy ezt a zenénkben is éreztessük” – foglalta össze az új korszak kezdetét Fluor.


„Mindkét számra büszkék vagyunk, és ez csak a kezdet – pár hetente hozunk ki új dalokat a lemezről. Tele vagyunk ötlettel és energiával, rekord mennyiségű dal várható 2021-re!"  –  osztotta meg a jövőbeli terveket Diaz.

 

 

 

A Szomorú séta c. dalban Fluor és Diaz partnere Luca volt. „Instagramon figyeltem először fel Lucára, rögtön megtetszett a hangja és stílusa is” – mesélte Fluor az együttműködésről. „Nagyon tehetségesnek tartjuk Lucát, és szerettünk vele együttműködni. Szívesen dolgozunk vele a jövőben is, akár szerzőként / producerként segítve a karrierjét” – tette hozzá Diaz.

 

Wellhello Facebook: https://www.facebook.com/elnokok