zenesz_logo.png



Siklósi Balázs áprilisban megjelenő Mindig van tovább című albumáról a Vége című dal akusztikus és eredeti verzióját ajánljuk olvasóink figyelmébe.


 

 

Április 26-án digitális formában online, majd május 6-án CD-n is elérhető lesz Siklósi Balázs Mindig van tovább című 12 számos albuma. A lemez zenéjének nagy részét Szabó ZÉ, és Rakonczai Viktor írták, a szövegeket Molnár Tamás, Major Eszter és Hujber Szabolcs jegyzik. A most bemutatásra kerülő Vége c. kompozíciót azonban az énekes írta Somogyvári Dániellel és Major Eszterrel közösen.

 

Kérdésünkre Siklósi Balázs elmondta, hogy két éve kezdett hozzá saját projektjéhez, lépésről-lépésre, dalról dalra haladtak, és most végre elkészült az első albuma. Az album összes dalát elkészítik akusztikus változatban is, és arról is beszélt, hogy az albumon hallható csapatot azzal a céllal hozta össze, hogy ahogy lehetőség nyílik rá, élőben, zenekarral, eredeti hangszereléssel, vagy akár akusztikus verzióban is előadhassák az album anyagát. Azt azért tegyük hozzá, hogy időközben a lemez dalainak nagy része több százezres nézettségre és meglehetős népszerűségre tett szert a YouTube-on.

 




 

 

Az alap zenekar így áll fel:

Siklósi Balázs – ének

Ruska Péter – gitár

Ónodi József – basszus

Almann Gergő – zongora

Németh-Szabó Tamás – dobok

 

Ehhez csatlakozik az akusztikus verzióban:

Simkó-Várnagy Mihály – cselló

Farkas Izsák – hegedű

Németh Leonóra – vokál

Bokodi Bálint - vokál

 

https://www.facebook.com/siklosibalazshivatalos