zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek

„Remélem, ha az emberek hallják a dalt és nézik a videót, magukat és családjukat látják benne.” – Személyes hangvételű videóval jelentkezik Bon Jovi.

bonjovi3 700x.jpg

 


Új klip jelenet meg Bon Jovi, a 2020 című, tizenötödik stúdiólemezéről Story of Love címmel. A videóban a rocksztár nappalijában több, eddig sosem látott, személyes családi ereklyét, fotókat, személyes tárgyat is láthatunk.

 

Az amerikai zenész Rock & Roll hírességek csarnokának tagja, több, mint három évtizede meghatározó alakja a globális könnyűzenei életnek, 130 millió lemezt adott el, és 35 millió rajongónak adott már koncertet több, mint 50 országban. Bon Jovi az évet a Here Comes the Sun című Beatles dal feldolgozásával kezdte, amelyet Jo Biden beiktatásánál játszottak el, míg tavaly ősszel pedig a One Night Like This című koncertfilmjét adta ki, ahol a 2020 című lemez dalait adták elő először élőben.

 

„Remélem, ha az emberek hallják a dalt és nézik a videót, magukat és családjukat látják benne. Nem hiszem, hogy bárki is elfelejtené, hogy milyen volt a tavalyi év, és ugyan száz év múlva már nem élünk, de remélhetőleg ez a dal átadja az érzést, hogy milyen idők voltak ezek” – mesélte az amerikai zenész az új daláról.

 

 
https://www.facebook.com/BonJovi