zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek

A magyar zeneiparon viharként végigsöprő és százezreket meghódító fiatal zenész egy üde, tavaszi dallal jelentkezett. A pozitív hangvételű „aight” Azahriah készülő nagylemezének második előfutára. 

 

 

Azahriah 2019-ben robbant be a köztudatba angol nyelvű számaival. A szakmát maga kitanuló és felfedező fiatal 2020-ra már egy saját lemezzel jelentkezett, amelyet 2021-ben újabb album követ. A készülő Camouflage című lemezen a tervek szerint kizárólag angol nyelvű számok kapnak majd helyet, mint az énekes előző megjelenése, a 4K LOVE, és a most debütáló aight is.

 

„Teljesen átjárt a tavaszi hangulat, innen jött a boldogabb, tavaszi fless és hangvilág” –mondta az aight születéséről Azahriah. „Tetszett a kontraszt a felhőtlen hangzás és a melankolikusabb mondanivaló között. Nem feltétlenül kell elkomolykodni, túlkomplikálni a dolgokat” – tette hozzá a zenész.

Az énekes következő megjelenése egy, az albumtól független, Desh-sel közös magyar nyelvű dal lesz, amely május első felére várható. „Nagyban zajlanak az előkészületek hozzá, remélem, az is elnyeri majd minél többek tetszését!”

 

Spotify:https://open.spotify.com/album/2T6YmCSPqKjYij35nNaGHm