zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek

Már a hírlapárusoknál a Zenész Magazin legfrissebb, 225., áprilisi száma interjúkkal, zenei hírekkel, tesztekkel, technikai újdonságokkal.

0001_crop 650.jpg


Bár a zeneipart is kőkeményen sújtó járvány továbbra is velünk van, úgy tűnik a hangszergyártók változatlan energiával hozzák ki újdonságaikat. Így koncertekről sajnos nem számolhatunk be, de technikai újdonságokról annál inkább. Aktuális számunkban tesztet olvashattok a Fractal Audio FM-3 multieffektről, két különböző kategóriát képviselő akusztikus gitárról: Ortega RCE138-T4 és Taylor American Dream AD17e modellekről és bemutatjuk az Ibanez két sorozatának új modelljeit is.


Az interjúk sem maradhatnak el, három különböző stílusban jeleskedő előadót, zenekart – Gájer Bálintot, a BittnerSweet frontemberét Bittner Dánielt, és a KIES zenekart – kérdeztünk terveikről és a szürreális jelenről.

 

A lapot multiknál, aluljárókban, nagyobb közlekedési csomópontoknál található Hírlapker boltokban – pl. INMEDIO, RELAY – lehet megkapni, még mindig 695 forintos áron. Aki pedig úgy dönt, hogy előfizet az évente 6 alkalommal – minden páros hónap elején – megjelenő pazar kiállítású nyomtatott Zenész Magazinra, az 1-453-1040 telefonszámon Holló Tibor kollégánknál, vagy akár online felületünkön is megteheti: http://www.zeneszmagazin.hu/elofizetes2.html oldalon.

 

A Zenész Magazin következő nyomtatott száma 2021 június elején jelenik meg.